Spørsmål og svar

Det er ikke lenger mulig å melde seg inn i Min Første ABC med Alf og Bett.

Vi jobber med en splitter ny ABC-serie, som lanseres i 2025 – i mellomtiden kan du ta en titt på våre andre bokklubber for barn: Goboken.no, Disneyklubben.no og Mine Første Fakta.

Kjennskap til bokstavene er det første og viktigste skrittet på vei mot lesing. Et barn som er trygg på bokstaver og ord har det beste utgangspunktet for den lange læreprosessen videre i livet. Støtt opp under barnets naturlige nysgjerrighet for bokstaver.

Bøkene skal lære barnet ditt bokstavene. Dette er et viktig skritt på vei mot lesing.

Vi har tilpasset bøkene for barn i førskolealder, fra ca 2 år og oppover. Historiene er enkle og forståelige, og de gjør i stor grad bruk av den aktuelle bokstaven.

Serien er bygget opp slik at barn i ulike aldere kan bruke bøkene. De minste vil kanskje ha størst utbytte av at dere leser sammen og at du stiller spørsmål til teksten. Barn i skolealder kan lese i bøkene selv og vil ha større glede av å gjøre aktivitetene bakerst i boken.

Min første abc er del av Gobokens Førskole som tilbyr lærebokserier for barn i førskolealder. Min første abc og Gobokens Førskole utgis av Sandviks as. Du kjenner oss kanskje allerede gjennom: Babyverden, Spebarnsboken, Goboken og Min første 1-2-3.

Bokverket er utviklet med støtte fra vårt fagpanel: Liv Engen (Logoped, Dr. Philos), Henning Rye (Professor, Dr. Philos, Institutt for spesialpedagogikk, UiO) og Randi Fiskå (klassestyrer i grunnskolen).

Ja, produktene tilfredsstiller sikkerhetskrav for barn fra 2 år.

Det er totalt 29 bokstavbøker, en bok for hver bokstav. I tillegg får du i velkomstpakken en magnetbok med 60 magnetbokstaver, et kortspill med bokstaver og et hefte til de voksne.

Velkomstpakken din består av a-boken min, a-lydbok, spill med bokstavmagneter, ABC kortspill, samt et veiledningshefte til de voksne! De påfølgende bokpakkene inneholder to bokstavbøker og tilhørende lydbok på CD.

Pakkene leveres i postkassen. Eskene er tilpasset for levering i vanlig postkasse. Det kan likevel tenkes at du må hente en eller flere pakker på postkontoret. Velkomstpakken er noe større og tyngre enn de resterende pakkene.

Pakkene leveres cirka en gang i måneden.

Det eneste du forplikter deg til når du blir medlem, er å være med i 6 måneder. Deretter kan du si opp abonnementet når du vil. Det er ingen krav om minstekjøp, og du har full angre- og returrett. Ved retur betaler kunden selv returportoen.

Ja det kan du. Du kan gjøre bestillingen direkte i Gobokhandelen.no. Der koster den 2340 kr.

Skoler og barnehager får en spesialpris på kr 1990,-. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med bestillingen.

Ja, det kan du. Men siden vi kun selger komplette pakker, gjør vi derfor bestillingen manuelt.  Ta kontakt, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan.

Ja, det kan du! Ta kontakt med oss på kundeservice dersom du ønsker at leveringsadressen skal være en annen enn fakturaadressen.

Ved reklamasjon, ta kontakt. Vi hjelper deg så fort vi kan.

Min første abc utgis kun på bokmål.