Spørsmål og svar

Hvorfor lære barn bokstavene før skolestart?

Kjennskap til bokstavene er det første og viktigste skrittet på vei mot lesing. Et barn som er trygg på bokstaver og ord har det beste utgangspunktet for den lange læreprosessen videre i livet. Støtt opp under barnets naturlige nysgjerrighet for bokstaver.

Hva skal barnet lære?

Bøkene skal lære barnet ditt bokstavene. Dette er et viktig skritt på vei mot lesing.

Hva er riktig alder å starte med Min første abc?

Vi har tilpasset bøkene for barn i førskolealder, fra ca 2 år og oppover. Historiene er enkle og forståelige, og de gjør i stor grad bruk av den aktuelle bokstaven. Støtt opp under den naturlige nysgjerrigheten for bokstavene og ikke vær opptatt av å korrigere.

Hvor lenge er disse bøkene aktuelle for mitt barn?

Serien er bygget opp slik at barn i ulike aldere kan bruke bøkene. De minste vil kanskje ha størst utbytte av at dere leser sammen og at du stiller spørsmål til teksten. Barn i skolealder kan lese i bøkene selv og vil ha stor glede av å gjøre aktivitetene.

Hvem står bak Min første abc?

Min første abc er del av Gobokens Førskole som tilbyr lærebokserier for barn i førskolealder. Min første abc og Gobokens Førskole utgis av Sandviks as. Du kjenner oss kanskje allerede gjennom: Babyverden, Spebarnsboken, Goboken og Min første 1-2-3.

Hvem er faglig ansvarlig for serien?

Bokverket er utviklet med støtte fra vårt fagpanel: Liv Engen (Logoped, Dr. Philos), Henning Rye (Professor, Dr. Philos, Institutt for spesialpedagogikk, UiO) og Randi Fiskå (klassestyrer i grunnskolen).

Er produktene sikkerhetstestet?

Ja, produktene tilfredsstiller sikkerhetskrav for barn fra 2 år.

Jeg har mottatt et tilbud i posten, men jeg har det ikke tilgjengelig

Ta kontakt med oss i kundeservice og vi vil hjelpe deg

Hva koster bokpakkene?

Pris for hver bokpakke er kr 208,- Portoen spanderer vi! Dersom du har mottatt et tilbud i posten eller via telefon kan betingelsene avvike noe.

Hvor mange bøker er det i serien?

Det er totalt 29 bokstavbøker, en bok for hver bokstav. I tillegg får du i velkomstpakken en magnetbok med 60 magnetbokstaver, et kortspill med bokstaver og et hefte til de voksne. Sammen med første vanlige bokpakke får du Alf og Betts sangbok med CD.

Hva inneholder hver forsendelse?

Velkomstpakken din består av a-boken min, a-lydbok, sangbok med CD, spill med bokstavmagneter, ABC kortspill, samt et veiledningshefte til de voksne! De påfølgende bokpakkene inneholder to bokstavbøker og tilhørende lydbok på CD.

Hvordan leveres bokpakkene?

Pakkene leveres i postkassen. Eskene er tilpasset for levering i vanlig postkasse. Det kan likevel tenkes at du må hente en eller flere pakker på postkontoret. Velkomstpakken noe større og tyngre enn de resterende pakkene.

Hvor ofte kommer pakkene?

Pakkene leveres ca en gang i måneden.

Er det forpliktelser knyttet til innmelding?

Som kunde i Min første abc har du ingen forpliktelser, bare fordeler. Vi stiller ingen krav til verken bindingstid eller minstekjøp, og du har selvsagt full returrett. Ved retur betaler kunden selv returportoen.

Kan jeg kjøpe alt på en gang?

Ja det kan du. Kontakt oss på kundeservice så hjelper vi deg med pris og bestilling.

Kan jeg kjøpe deler av en pakke?

Vi selger kun komplette pakker, med bok og lydbok. Ta kontakt med kundeservice dersom noe i pakkene mangler eller har gått i stykker, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan.

Kan jeg gi bort serien i gave?

Min første abc er en ypperlig gave til barnebarn eller andre du setter pris på. Ta kontakt med oss på kundeservice dersom du ønsker at leveringsadressen skal være en annen enn fakturaadressen.

Kan jeg verve?

Kjenner du noen som ikke abonnerer på Min første abc ennå? Verv en eller flere venner og velg deg en flott vervepremie! Premien postlegges straks din venn har betalt for sin første ordinære bokpakke.

Hva om jeg ikke blir fornøyd?

Vi ønsker at du skal bli 100 % fornøyd. Ta kontakt med oss i kundeservice så vil vi hjelpe deg på best mulige måte.

Hva gjør jeg ved reklamasjon?

Ta kontakt med oss i kundeservice og vi vil hjelpe deg.

Finnes serien på nynorsk?

Min første abc utgis bare på bokmål.

Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no og Twinsy.no.

Eller sagt på en annen måte:
Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen.