Splitter ny ABC-serie lanseres i 2025

Det er ikke lenger mulig å melde seg inn i Min Første ABC med Alf og Bett.

Vi jobber med en splitter ny ABC-serie, som lanseres i 2025 – i mellomtiden kan du ta en titt på våre andre bokklubber for barn: Goboken.no, Disneyklubben.no og Mine Første Fakta.

 

Med Min første ABC lærer barnet ditt bokstavene

Å gjenkjenne bokstavene er det første skrittet på veien til lesing. Min første ABC tar utgangspunkt i barns naturlige nysgjerrighet, entusiasme og lærelyst, og gjør læringen morsom! Med hver bok følger også en lydbok med innlest historie og en bokstavsang. Bøkene er utviklet for å kunne brukes over tid, og på forskjellige måter. Derfor garanterer vi at dere vil ha glede av dem i lang tid fremover.

Alt du trenger for å komme i gang

Velkomstpakken din består av a-boken min, a-lydbok, spill med bokstavmagneter, ABC kortspill, samt et veiledningshefte som beskriver teknikker for å gjøre bokstavlæring til en gøyal og lærerik opplevelse for barnet ditt og deg.

Kvalitetsgaranti!

Min Første ABC er et unikt norsk kvalitetsprodukt. Bøkene bygger på metodikk utviklet for leselæring i Norge. Lek, humor og lydbildeassosiasjoner er viktig i metodikken. Bokverket er utviklet med støtte fra vårt fagpanel: Liv Engen (Logoped, Dr. Philos), Henning Rye (Professor, Dr. Philos, Institutt for spesialpedagogikk, UiO) og Randi Fiskå (klassestyrer i grunnskolen). I hver bok fins det også tips og råd om teknikker du kan bruke sammen med ditt barn. Og med magnetboken vil dere kunne utforske bokstavene på helt nye måter – med stor læreeffekt for ditt barn. Ditt barn vil lære bokstavene, og dere vil ha det gøy med bøkene! Det garanterer vi – hvis ikke får du pengene tilbake!

Du får:

1. A-boken min og lydbok med historien innlest

Det sitter tre aper og gråter utenfor huset til Alf og Bett. Bli med når bokstavtoget tar apene med i a-vogna på jakt etter apemamma! Underveis finner de mangespennende ting som begynner på bokstaven a. Opp i a-vogna med dem . . .

2. Magnetmoro med bokstaver!

I denne boken får du 60 bokstavbrikker som barnet ditt kan spille bokstavspill med og bruke til andre spill – en fin måte å bli kjent med bokstavene på. Du får både store og små bokstaver.

3. Fra A til Å – kortspill med bokstaver

Med kortene kan du leke 29 morsomme bokstavleker med barnet ditt. Du får ett kort for hver bokstav, og en bokstavlek per kort. Enkle å bruke!

4. Lek ned bijstaver

En praktisk veileder til de voksne. Du er barnets første og viktigste lærer. Her står alt du trenger å vite for å få barnet ditt til å oppleve at bøker og bokstaver er både gøy og spennende.

5. Ekstra gave i neste bokpakke!

Sammen med din første vanlige bokpakke får du også en stor, flott sangbok med 30 fengende sanger.


NB! Sangboken sendes ikke sammen med velkomstpakken, men kommer med neste bokpakke. Gled deg!

Litt om min første ABC

  • Hver bokpakke inneholder 2 bokstavbøker med engasjerende fortellinger om Alf, Bett og bokstavtoget, samt 2 lydbøker med historiene innlest.
  • Hver bokpakke koster kr 180 (+ porto/eksp. kr 49).
  • Du administrerer medlemskapet helt selv på «Min side»
  • Det eneste du forplikter deg til når du blir medlem, er å være med i 6 måneder. Deretter kan du si opp abonnementet når du vil. Det er ingen krav om minstekjøp, og du har full angre- og returrett.