MED MIN FØRSTE ABC LÆRER BARNET DITT BOKSTAVENE

Visste du at barnet ditt allerede nå kan lære bokstavene? Å gjenkjenne bokstavene er det første skrittet på veien til lesing. Min første ABC tar utgangspunkt i barns naturlige nysgjerrighet, entusiasme og lærelyst, og gjør læringen morsom! Min første ABC består totalt av 32 bøker – en bok for hver bokstav i alfabetet, en sangbok, Den store boken om Alf og Bett og aktivitetsboken Bokstavbaluba. Med hver bok følger også en lydbok med innlest historie og en bokstavsang. Bøkene er utviklet for å kunne brukes over tid, og på forskjellige måter. Derfor garanterer vi at dere vil ha glede av dem i lang tid fremover.

ALT DU TRENGER FOR Å KOMME I GANG!

Velkomstpakken din består av a-boken min, a-lydbok, sangbok med CD, spill med bokstavmagneter, ABC kortspill, samt et veiledningshefte som beskriver teknikker for å gjøre bokstavlæring til en gøyal og lærerik opplevelse for barnet ditt og deg! Bestill NÅ og få den store pakken gratis!

KVALITETSGARANTI!

Min Første ABC er et unikt norsk kvalitetsprodukt. Bøkene bygger på metodikk utviklet for leselæring i Norge. Lek, humor og lydbildeassosiasjoner er viktig i metodikken. Bokverket er utviklet med støtte fra vårt fagpanel: Liv Engen (Logoped, Dr. Philos), Henning Rye (Professor, Dr. Philos, Institutt for spesialpedagogikk, UiO) og Randi Fiskå (klassestyrer i grunnskolen). I hver bok fins det også tips og råd om teknikker du kan bruke sammen med ditt barn. Og med magnetboken vil dere kunne utforske bokstavene på helt nye måter – med stor læreeffekt for ditt barn. Ditt barn vil lære bokstavene, og dere vil ha det gøy med bøkene! Det garanterer vi – hvis ikke får du pengene tilbake!