MED MIN FØRSTE ABC LÆRER BARNET DITT BOKSTAVENE

Å gjenkjenne bokstavene er det første skrittet på veien til lesing. Min første ABC tar utgangspunkt i barns naturlige nysgjerrighet, entusiasme og lærelyst, og gjør læringen morsom! Med hver bok følger også en lydbok med innlest historie og en bokstavsang. Bøkene er utviklet for å kunne brukes over tid, og på forskjellige måter. Derfor garanterer vi at dere vil ha glede av dem i lang tid fremover.

Se ofte stilte spørsmål og svar

ALT DU TRENGER FOR Å KOMME I GANG

Velkomstpakken din består av a-boken min, a-lydbok, spill med bokstavmagneter, ABC kortspill, samt et veiledningshefte som beskriver teknikker for å gjøre bokstavlæring til en gøyal og lærerik opplevelse for barnet ditt og deg.

KVALITETSGARANTI!

Min Første ABC er et unikt norsk kvalitetsprodukt. Bøkene bygger på metodikk utviklet for leselæring i Norge. Lek, humor og lydbildeassosiasjoner er viktig i metodikken. Bokverket er utviklet med støtte fra vårt fagpanel: Liv Engen (Logoped, Dr. Philos), Henning Rye (Professor, Dr. Philos, Institutt for spesialpedagogikk, UiO) og Randi Fiskå (klassestyrer i grunnskolen). I hver bok fins det også tips og råd om teknikker du kan bruke sammen med ditt barn. Og med magnetboken vil dere kunne utforske bokstavene på helt nye måter – med stor læreeffekt for ditt barn. Ditt barn vil lære bokstavene, og dere vil ha det gøy med bøkene! Det garanterer vi – hvis ikke får du pengene tilbake!