BLI MED I MIN FØRSTE ABC

DU FÅR:

1. A-BOKEN MIN OG LYDBOK MED HISTORIEN INNLEST

Det sitter tre aper og gråter utenfor huset til Alf og Bett. Bli med når bokstavtoget tar apene med i a-vogna på jakt etter apemamma! Underveis finner de mangespennende ting som begynner på bokstaven a. Opp i a-vogna med dem . . .

2. MAGNETMORO MED BOKSTAVER!

I denne boken får du 60 bokstavbrikker som barnet ditt kan spille bokstavspill med og bruke til andre spill – en fin måte å bli kjent med bokstavene på. Du får både store og små bokstaver.

3. FRA A TIL Å – KORTSPILL MED BOKSTAVER

Med kortene kan du leke 29 morsomme bokstavleker med barnet ditt. Du får ett kort for hver bokstav, og en bokstavlek per kort. Enkle å bruke!

4. LEK MED BOKSTAVER

En praktisk veileder til de voksne. Du er barnets første og viktigste lærer. Her står alt du trenger å vite for å få barnet ditt til å oppleve at bøker og bokstaver er både gøy og spennende.

LITT OM MIN FØRSTE ABC

  • Hver bokpakke inneholder 2 bokstavbøker med engasjerende fortellinger om Alf, Bett og bokstavtoget, samt 2 lydbøker med historiene innlest.
  • Hver bokpakke koster kr 159 (+ porto/eksp. kr 49).
  • Du velger selv hvor mange bøker du vil ha, og du avbestiller enkelt via «Min side»
  • Du bestemmer selv hvor lenge barnet ditt skal være med. Du har full returrett og her er ingen krav til minstekjøp eller bindingstid.