BLI MED I MIN FØRSTE ABC

DU FÅR:

1. A-BOKEN MIN OG LYDBOK MED HISTORIEN INNLEST

Det sitter tre aper og gråter utenfor huset til Alf og Bett. Bli med når bokstavtoget tar apene med i a-vogna på jakt etter apemamma! Underveis finner de mangespennende ting som begynner på bokstaven a. Opp i a-vogna med dem . . .

2. MAGNETMORO MED BOKSTAVER!

I denne boken får du 60 bokstavbrikker som barnet ditt kan spille bokstavspill med og bruke til andre spill – en fin måte å bli kjent med bokstavene på. Du får både store og små bokstaver.

3. FRA A TIL Å – KORTSPILL MED BOKSTAVER

Med kortene kan du leke 29 morsomme bokstavleker med barnet ditt. Du får ett kort for hver bokstav, og en bokstavlek per kort. Enkle å bruke!

4. LEK MED BOKSTAVER

En praktisk veileder til de voksne. Du er barnets første og viktigste lærer. Her står alt du trenger å vite for å få barnet ditt til å oppleve at bøker og bokstaver er både gøy og spennende.

5. EKSTRA GAVE I NESTE BOKPAKKE!

Sammen med din første vanlige bokpakke får du også en stor, flott sangbok med 30 fengende sanger.


NB! Sangboken sendes ikke sammen med velkomstpakken, men kommer med neste bokpakke. Gled deg!

LITT OM MIN FØRSTE ABC

  • Hver bokpakke inneholder 2 bokstavbøker med engasjerende fortellinger om Alf, Bett og bokstavtoget, samt 2 lydbøker med historiene innlest.
  • Hver bokpakke koster kr 159 (+ porto/eksp. kr 49).
  • Du velger selv hvor mange bøker du vil ha, og du avbestiller enkelt via «Min side»
  • Du bestemmer selv hvor lenge barnet ditt skal være med. Du har full returrett og her er ingen krav til minstekjøp eller bindingstid.