BLI MED I MIN FØRSTE ABC – VINN 6 BOKPAKKER

Alle som melder seg inn i august er med i trekning av 6 gratis bokpakker! Når du melder deg inn i Min Første ABC-klubben, får du en stor og innholdsrik GRATIS velkomstpakke!

Du bestemmer selv hvor lenge barnet ditt skal være med. Du har full returrett og her er det ingen krav til minstekjøp eller bindingstid. Den heldige vinneren trekkes 31. august.

DETTE FÅR DU I GRATIS VELKOMSTPAKKE:

1. A-BOKEN MIN OG LYDBOK MED HISTORIEN INNLEST

Det sitter tre aper og gråter utenfor huset til Alf og Bett. Bli med når bokstavtoget tar apene med i a-vogna på jakt etter apemamma! Underveis finner de mangespennende ting som begynner på bokstaven a. Opp i a-vogna med dem . . .

2. MAGNETMORO MED BOKSTAVER!

I denne boken får du 60 bokstavbrikker som barnet ditt kan spille bokstavspill med og bruke til andre spill – en fin måte å bli kjent med bokstavene på. Du får både store og små bokstaver.

3. FRA A TIL Å – KORTSPILL MED BOKSTAVER

Med kortene kan du leke 29 morsomme bokstavleker med barnet ditt. Du får ett kort for hver bokstav, og en bokstavlek per kort. Enkle å bruke!

4. LEK MED BOKSTAVER

En praktisk veileder til de voksne. Du er barnets første og viktigste lærer. Her står alt du trenger å vite for å få barnet ditt til å oppleve at bøker og bokstaver er både gøy og spennende.

5. EKSTRA GAVE I NESTE BOKPAKKE!

Sammen med din første vanlige bokpakke får du også en stor, flott sangbok med 30 fengende sanger.


NB! Sangboken sendes ikke sammen med velkomstpakken, men kommer med neste bokpakke. Gled deg!